TОУРМАНИУМСКИ НАКИТ

Тoурманиумскиот накит се состои од ланче и алка направени од тoурманиумска керамика.

Тoурманиум, направен од турмалин, германиум, елван и вулкански карпи, е обликуван во различни дизајни на керамички накит, кој е добар за вашето здравје и убавина! Се загрева со нашата телесна топлина и при тоа емитува долги инфрацрвени зраци и негативни јони коишто имаат лекувачко дејство. Делува на подобрување на циркулацијата на крвта во рацете и во главата. Луѓето со главоболки, чести мигрени и вртоглавици ќе забележат големи подобрувања на нивната здравствена состојба. Вашето тело добива подобра циркулација на крвта и го зајакнува својот имунолошки систем, исто така се снабдува со нова енергија.

Редовно користете тoурманиумска керамика за подобрување и одржување на вашето здравје!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ