NM-30 ВРАТНО – ‘РБЕТНА ПЕРНИЦА

Вратно -`рбетна перница од тоурманиумска керамика за подобар сон и превенција на болки во вратот и главоболки.

За добро ноќно спиење спијте со Нуга перницата за врат, дизајнирана да емитува долги инфрацрвени зраци и негативни јони од патентираната тоурманиумска керамика составена од тоурмалин, германиум, елван и вулкански карпи

NM-30 ВРАТНО – ‘РБЕТНАТА ПЕРНИЦА МУ ОБЕЗБЕДУВА НА ОРГАНИЗМОТ РЕВИТАЛИЗИРАЧКА ЕНЕРГИЈА

Длабоката инфрацрвена топлина и негативните јони од керамиката од тоурманиум од оваа перница за врат се емитуваат за време на употребата и му обезбедуваат на организмот ревитализирачка енергија. Топлината од керамиката продира длабоко и го подобрува метаболизмот и ја стимулира циркулацијата на крвта, особено во главата.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА NM-30 ВРАТНО -`РБЕТНАТА ПЕРНИЦА:

оптимална масажа на точките

Површината се состои од многу шестострани керамички парчиња многу блиску едно до друго кои заедно создаваат мазна површина. Дизајнот, исто така, обезбедува оптимална масажа на точките за време на користењето.

ПРИМЕНА НА NM-30:

Технички спецификации

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ