E5 – КОМБИНИРАН СТИМУЛАТОР (ВТОРО СРЦЕ)

E5 – КОМБИНИРАН СТИМУЛАТОР (ВТОРО СРЦЕ) ФОКУСИРАН НА НЕРВИТЕ, РАЦЕТЕ И НОЗЕТЕ.

ЗОШТО СЕ НАРЕКУВА ВТОРО СРЦЕ?

Патот на нашата крв започнува од нашето срце. Крвта патува низ крвните садови до секој дел од нашето тело и го снабдува со кислород и минерали.Крвта патува се до нашите стапала каде што мислиме дека патот завршил.Но стапалата се второто срце: преку нив крвта се враќа во нашето срце.

Е5 ВИСТИНСКО ОТКРИТИЕ СО КОМБИНИРАНИ ТЕРАПИИ:

МАСАЖА НА СТАПАЛА, ТОПЛИНСКА ТЕРАПИЈА И АКУПРЕСУРА

Масажа на стапала и топлинска терапија преку специјално дизајнирана тоурманиумска керамика , која емитува долги инфрацрвени зраци и анјони најнеопходни за регенерација на клетките, снабдување со кислород и минерали.
Акупресура која овозможува активирање на аку точките на стапалата, преку кои е поврзано целото тело и секој орган.

На стапалата има рефлексни зони и акупресурни точки на многу внатрешни органи и со притисок на нив можеме значително да го подобриме нашето здравје.

За поголем ефект од акупресурата вградени се по 7 специјално дизајнирани нанодајмонт тоурманиумски камчиња , кои се за 7мм повисоки од останатите за да има директен контакт со вдлабнатината на стапалата.

АКУПРЕСУРА НА ДЛАНКИ

Освен за стапалата производот овозможува акупресура и на дланките преку аку точките, а со тоа и подобра функција на органите.

Примена на E5 – комбиниран стимулатор (второ срце):

НИСКА ФРЕКВЕНЦИЈА

Ниска фреквенција за стимулација на крвните садови, за добра циркулација на крвта и лимфниот систем, подобри нервни импулси, тонирање на мускули.

ПОЧУСТВУВАЈТЕ ГИ БЕНЕФИТИТЕ И ПОДОБРЕТЕ ГО ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ СО Е5 (ВТОРО СРЦЕ):

ДЕЛУВА НА :

-шилци -курје око -хипертензија -варикозни вени -дијабетско стапало -рамно стапало -деформитети на нозе -артрит и артроза -ослободување од болки -добра циркулација -побрз метаболизам -детоксикација на телото -активирање на нервите повеќе енергија.

ЛЕСЕН И ЕДНОСТАВЕН ЗА УПОТРЕБА

МАНУЕЛНА УПОТРЕБА ПРЕКУ ДИСПЛЕЈ НА ДОПИР

УПРАВУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Технички спецификации