J2-ТOУРМАНИУМСКА ЛЕНТА

огромно антибактериско дејство

Лента со убав дизајн која што има 26 тоурманиумски камчиња и сребрени нишки со огромно антибактериско дејство. Се загрева со нашата телесна топлина и при тоа емитува долги инфрацрвени зраци и негативни јони коишто имаат лекувачко дејство.

J2-ТОУРМАНИУМСКА ЛЕНТА има лекувачко дејство:

Може да се употребува на секој дел од телото каде што имаме болка. Наменета за сите возрасти.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ