МАСАЖА

Длабинска масажа за релаксација на телото.

АКУПРЕСУРА

Баланс на енергијата во телото.

НЕГАТИВНИ ЈОНИ

Емитува негативни јони кои се природни антидепресиви

ТРЕТИРАЊЕ СО ТОПЛИНА

Се подобрува циркулацијата на крвта.

КИРОПРАКТИКА

Рбетот се враќа во првобитна состојба.

ДОЛГИ ИНФРАЦРВЕНИ ЗРАЦИ

Поголема оксигенација на клетките.

НУГА БЕСТ ВИ ДАВА АЛТЕРНАТИВНА ПРИРОДНА ТЕРАПИЈА

Со редовна и континуирана терапија целото ваше тело и функцијата на сите органи ќе бидат во одличен баланс.

ДАЛИ БОЛКАТА ГО НАРУШУВА ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ?

ДЕФОРМИТЕТИ И БОЛКИ ВО ГРБОТ, АСТМА И АЛЕРГИЈА, НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ, ДЕПРЕСИЈА, НЕСОНИЦА И МНОГУ ПОВЕЌЕ.

Пробајте го Нуга Бест третманот за болка врз основа на традиционалната ориентална медицина и западната киропрактика и заборавете на болката по само неколку третмани.

НУГА БЕСТ Е ВАШИОТ НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ!

ХРОНИЧНИТЕ БОЛЕСТИ ЧЕСТО МОЖЕ ДА СЕ УБЛАЖАТ ИЛИ ДА СЕ ЕЛИМИНИРААТ СО НУГА БЕСТ ТОПЛИНСКАТА ТЕРАПЕВТСКА МАСАЖА.
Со редовна употреба на Нуга Бест здравјето се одржува или обновува , а телесните функции се доведуваат во рамнотежа и доаѓа до зголемување на природниот имунолошки систем на телото.

Важна информација!!!

Почитувани клиенти, Ве известуваме и предупредуваме дека во последно време на пазарот зачести промоцијата на имитации и фалсификати на производите на Нуга Бест. Сосема очекувано е истите да се значително поевтини од оригиналниот бренд, но бидете подготвени и свесни дека истите ги немаат дејствата и ефектите од третманите како со оригиналните производи.

Официјален дистрибутер на производите e Нуга Бест  Македонија со седиште на ул: 3та Македонска Бригада бр.29 Скопје.

За сите подетални информации обратете се на nugabest.skopje@gmail.com или на телефонскиот број за контакт 078/444434 или 02 609 2443.