TOURCIA-ТОУРМАНИУМСКИ САПУН

Тоурманиумски сапун

Tourcia тоурманиумскиот сапун содржи разновидни состојки за козметички третман, вклучувајќи токоферол, гел од алое вера, хитозан и масло од јојоба, така што може да обезбеди исхрана за кожата за време на неговата употреба и да го исчисти отпадот длабоко од кожата и остатоците од шминка.

Карактеристики на сапунот:

  • Тоа е сапун со природни состојки и има добри ефекти врз секое воспаление на кожата.
  • Го ублажува стареењето на кожата
  • Содржи различни состојки за козметички третман, како што се токоферол алое вера гел, хитозан, масло од јојоба итн
  • Ја храни кожата и и дава афинитет
  • Ги чисти детално отпадните материи длабоко од кожата како и остатоците од шминката

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ