T9 ТОУРМАНИУМСКИ ПОЈАС

Ергономски дизајниран тоурманиумски појас со топлинска инфрацрвена терапија.

Т9 појасот е мултифункционален појас со топлинска инфрацрвена терапија која ги штити внатрешните органи и разните делови од нашето тело. Едноставно завиткајте се околу половината во секое време.

T9 појасот е направен од Нуга Бест Тоурманиумската нано керамика

Т9 појасот е комбинација на округли и специјално дизајнирани вертикални тоурмански камчиња кои овозможуваат директен контакт на било кој дел од телото.

Придобивки од употребата на T9 појасот:

ЕФЕКТИ ОД ТРЕТМАНОТ

ДОЛГИ ИНФРАЦРВЕНИ ЗРАЦИ

Долгите инфрацрвени зраци неможеме да ги видиме, но ги чувствуваме како топлина. Исто како што на пример ја чувствуваме топлината од сонцето или од загреана керамида. Кога нашето тело е изложено на ДИЗЦ доаѓа до забрзување на циркулацијата на крвта во нашето тело и поголема оксигенизација во секоја наша клетка.

ТРЕТИРАЊЕ СО ТОПЛИНА

Загреаната тоурманиумска керамика врши најдобра топлинска терапија со која се подобрува циркулацијата на крвта. Топлината ја стимулира и детоксикацијата на организмот што е многу важен услов за здрав организам .

АКУПРЕСУРА

Дава ефект преку терапија на меридијаните во грбот со кој врши баланс на енергијата во телото.

НЕГАТИВНИ ЈОНИ

Нашата тоурманиумска керамика емитува негативни јони коишто се природни антидепресиви. Во природата ги има во изобилство покрај морињата и океаните, во шумите и во повисоките планински места. Значително ја подобруваат оксигенацијата на крвта и намалувањето на анксиозните состојби во организмот. Негативната јонска терапија е позната дека го подобрува имунолошки систем на човекот.

мултифункционалноста на t-9:

Т9 појасот лесно се употребува поради компактната големина но и поради неговата едноставна структура, може да биде погоден да се користи без ограничување на било кој дел од телото.
Производот е дизајниран за топлинска масажа за студениот абдомен или половината. Се препорачува на луѓето кои чувствуваат студ околу стомакот или имаат болки во половината, го подобрува вашето здравје со загревање на абдоменот и половината, без ограничување на секоја сезона.

Технички спецификации

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ