MHP-100 МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЕЛЕК

MHP-100 Мултифункционален елек од тоурманиумска керамика наменет за превенција на болести, намалување на болка, за добро здравје и благосостојба

Делува со топлинска инфрацрвена и негативна јонска терапија. MHP-100 е флексибилен и дизајниран специјално за пределот на рамото, но исто така е совршен за употреба и за остатокот од телото, како што се стомакот, пределот на градите или долниот дел на грбот и телото. Користете го, на пример, како помош при алергии, астма, артритис, намалување на болка, превенција на болести или чиста благосостојба.

Топлинското елече е направено со единствената патентирана тоурманиумска керамика која обезбедува длабока инфрацрвена топлина, негативни јони и акупресура.

Нема вибрации во загреаното елече, терапијата со масажа е мека и удобна бидејќи доаѓа од термалните инфрацрвени зраци на специјално дизајнираните тоурманиумски керамички “копчиња”, кои обезбедуваат масажа со притисок со телото (акупресура).

КАРАКТЕРИСТИКИ НА MHP-100 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИОТ ЕЛЕК :

Термостат

Топлинското елече има ексклузивен далечински управувач кој обезбедува лесна и едноставна работа на функциите. Екранот на уредот е лесен за читање и контрола на саканата температура.

Вградена безбедност

Термостатот има вграден тајмер кој автоматски ја исклучува топлина по 8 часа употреба. Ова му помага на елечето да може безбедно да се користи во кревет за време на спиењето.

ЕФЕКТИ ОД ТРЕТМАНОТ

ДОЛГИ ИНФРАЦРВЕНИ ЗРАЦИ

Долгите инфрацрвени зраци неможеме да ги видиме, но ги чувствуваме како топлина. Исто како што на пример ја чувствуваме топлината од сонцето или од загреана керамида. Кога нашето тело е изложено на ДИЗ доаѓа до забрзување на циркулацијата на крвта во нашето тело и поголема оксигенација во секоја наша клетка.

ТРЕТИРАЊЕ СО ТОПЛИНА

Загреаната тоурманиумска керамика врши најдобра топлинска терапија со која се подобрува циркулацијата на крвта. Топлината ја стимулира и детоксикацијата на организмот што е многу важен услов за здрав организам .

АКУПРЕСУРА

Дава ефект преку терапија на меридијаните во грбот со кој врши баланс на енергијата во телото.

НЕГАТИВНИ ЈОНИ

Нашата тоурманиумска керамика емитува негативни јони коишто се природни антидепресиви. Во природата ги има во изобилство покрај морињата и океаните, во шумите и во повисоките планински места. Значително ја подобруваат оксигенацијата на крвта и намалувањето на на анксиозните состојби во организмот. Негативната јонска терапија е позната дека го подобрува имунолошки систем на човекот.

Придобивки од употребата на MHP-100 :

Користете ја тоурманиумската керамика редовно за да го подобрите и сочувате вашето здравје!

MHP-100 како и другите тоурманиумски производи се препорачува за оние кои страдаат од чувство на студ и лоша циркулација на крвта или луѓе со различни алергии и астма, реума, депресија, несоница, нарушен метабoлизам и други здравствени проблеми бидејќи тоурманиумската керамика позитивно влијае на телото и го подобрува нашиот имунолошки систем.

го зајакнува имунолошкиот систем

Искористете ги предностите на времето, додека вашето тело добива подобра циркулација на крвта и го зајакнува својот имунолошки систем, опремен и со нова енергија од високата емисија на негативни јони. Користете го во секое време како на пример, во кревет, стол, софа додека гледате телевизија или каде и да е вашето омилено место.

Нарушувања на спиењето?

Наменет за лица со проблеми со спиењето или стрес кои користејќи го елечето како покривка во креветот ќе им даде релаксирачко спиење и одмор потребен на нашите тела без употреба на лекови и нивните несакани ефекти.

мултифункционалноста на MHP-100 :

Употребата на елекот направен од луксузен надворешен материјал и тоурманиумска керамика го подобрува здравјето на корисникот.Производот е едноставен за употреба и е наменет за сите возрасти.

Технички спецификации

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ