TOURCIA-ТОУРМАНИУМСКА ПАСТА

содржи сребро со чистота од 99,7%

Nuga Best Tourcia пастата за заби помага за здрави заби, бидејќи содржи сребро со чистота од 99,7% и мика за да се реши било која забна болест со екстрактите од семе од грејпфрут, екстрактите од алое и хитозан за да се намали крварењето на гингивата, да се намали болката во вилиците и да се отстранат бактериите во устата.

Главна компонента на Nuga Best Tourcia:

 • Тоурманиум
 • Чистота 99,7% чисто сребро
 • Мика
 • Силициум диоксид
 • Флуор фосфорна киселина натриум
 • Amino khapuronsan
 • Mастино масло
 • Хитосан
 • Ксилитол
 • Пепермино масло
 • Л-ментол

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ