IMG-51444fc95361c2b6dcecab562e71a704-V

Нуга Бест МК го отвори својот прв мал Центар

Драги клиенти,

На наше огромно задоволство Ви го најавуваме отварањето на нашиот прв мал центар 24.09.2018 (понеделник), на добро познатата локација ул.3та Македонска бригада бр.29 во Аеродром.

Центарот ќе започне со работа од 08 часот и ќе работи до 20 часот.
Сите заинтересирани може да закажете третман на тел.бр. 02/6092443 или 078/444434.

Цената на третманот изнесува само 100МКД.
Повеќе информации за нашите производи може да откриете на https://nugabest.mk/

Ве очекуваме!

Сподели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email