1

Нуга Бест – Јужна Кореа, Бренд на годината 2018 година!

Две години последователно Нуга Медикал добива признание од своите потрошувачи во Кореја и Кина, со што беше прогласена и оваа година за најдобар бренд за 2018 година!   Наградата “Бренд на годината” 2018 е доделена преку пополнување на  онлајн мобилни прашалници на  корејски и кинески потрошувачи  и тоа 3.817.527 во Кореја и 7.080.806 во Кина.Како резултат на тоа, Лугар беше рангиран # 1 во секторот за медицински помагала со најголем број на гласови во категоријата медицински уреди.

Големиот настан е спонзориран од Корејскиот комитет за потрошувачки брендови и спонзориран од Корејскиот форум за потрошувачи.

Ги поздравуваме сите наши клиенти и посетители кои избраа нов начин на живот користејќи производи од највторитативната компанија Бренд на годината.

Чест и задоволство е да се претставува и во Македонија!

Сподели