Menu

ТОУРМАНИУМСКА МАСКА

52 Тоурманиумски камчиња го покриваат цело лице

ТОУРМАНИМСКА МАСКА

42ea

10ea

Иновативен производ кој ни помага за релаксирање, намалување на воспаленија и замор.

  • Делува благопријатно на секој дел од вашето лице, очи и сите органи што се наогаат во главата.
  • Помага против подочници предизвикани од работа на компјутери, мобилни телефони..........
  • Маската може да се користи неколку пати во текот на денот, особено препорачуваме да се користи во текот на нокта додека спиеме.

За што се употребува ТОУРМАНИУМСКАта МАСКА?

Ја редуцира температурата на лицето за 2℃ што помага против стареење

Тоурманиумската маска е ефективен природен производ кој овозможува подмладување и хидрирање на кожата, подобра циркулација, намалува отоци, ослободува од главоболки, синусни болки …

Tоплината за време на летото, електричните греења за време на зимото, промена на температурата на лицето за време на менопаузата го забрзува процесот на стареење

Тоурманиумот кој е составен од 4 природни елементи: Турмалина, Германиум, Елван и Вулкански камен , ја храни вашата кожа и органи со ДИЦЗ и (-) Јони, ја заштитува функцијата на клетките и го забавува процесот на стареење.

ПРИМЕРИ ОД ИСКУСТВА

Препорачуваме да ја ладите по 30 минути во фрижидер или на места со ниска температура , и препорачуваме употреба од 15 минути.После тоа постапката може да се повтори. Маската може да се користи неколку пати во текот на денот, особено препорачуваме да се користи во текот на нокта додека спиеме.