НУГА БЕСТ ТОУРМАНИУМСКИ ЧАСОВНИЦИ

часовник кој носи здравје и убавина

Висока класа на рачен часовник кој носи здравје и убавина благодарение на ефикасноста од Toурманиумот.
Тoурманиумската керамика е составена од Турмалин, Германиум, Елван и Вулкански карпи. Ова е висока класа на часовник со тoурманиум, кој има ефикасност на здравјето и убавината заедно !!!

Карактеристики на НУГА БЕСТ ТOУРМАНИУМСКИте ЧАСОВНИЦИ

  • Се користи тoурманиумска керамика која ослободува анјони и долги инфрацрвени зраци,
  • Ние користиме еколошки материјали за луѓето и за природата,
  • Дизајнот и бојата се направени во висока класа за подобрување на задоволството на клиентите,
  • Можно е да се избере големина и модел за мажи и жени.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ