NM-85 ТОУРМАНИУМСКИ ТОПЛИНСКИ ДУШЕК

NM-85 е тоурманиумски топлински душек со долги инфрацрвени зраци наменет за целото семејство.

Направен од тоурманиумска нано керамика која емитува долги инфрацрвени зраци и негативни јони кои длабински продираат во нашето тело и делуваат на благо проширување на крвните садови со што се подобрува циркулацијата на крвта.

Третирајте се и уживајте во благодетот од долгите инфрацрвени зраци и негативни јони додека се релаксирате.

Ве ослободува од болките во грбот особено во лумбалниот долен дел од рбетот преку акупресурната масажа со долги инфрацрвени зраци од тоурманиумската керамика. Ова е идеален прозивод и за сите оние коишто патат од проблеми со алергија и астма, депресивни состојби,несоница, проблеми со циркулацијата на крвта и намален имунитет.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА NM-85 е тоурманиумски топлински душек:

Термостат

Термостат со кој се обезбедува едноставна употреба на душекот и се регулира неговата температура која се движи во опсег од 40 до 70Ц.

ЛЕСНО ПРЕНОСЛИВ

Благодарение на неговите димензии и убаво дизајнирана NM-85 торба можете да го носите секаде со вас.

ЕФЕКТИ ОД ТРЕТМАНОТ

ДОЛГИ ИНФРАЦРВЕНИ ЗРАЦИ

Долгите инфрацрвени зраци неможеме да ги видиме, но ги чувствуваме како топлина.Исто како што на пример ја чувствуваме топлината од сонцето или од загреана керамида.Кога нашето тело е изложено на ДИЗ доаѓа до забрзување на циркулацијата на крвта во нашето тело и поголема оксигенација во секоја наша клетка.

ТРЕТИРАЊЕ СО ТОПЛИНА

Загреаната тоурманиумска керамика од креветот N5 врши најдобра топлинска терапија со која се подобрува циркулацијата на крвта.Топлината ја стимулира и детоксикацијата на организмот што е многу важен услов за здрав организам .

АКУПРЕСУРА

Дава ефект преку терапија на меридијаните во грбот со кој врши баланс на енергијата во телото.

НЕГАТИВНИ ЈОНИ

Нашата тоурманиумска керамика емитува негативни јони коишто се природни антидепресиви.Во природата ги има во изобилство покрај морињата и океаните, во шумите и во повисоките планински места.Значително ја подобруваат оксигенацијата на крвта и намалувањето на на анксиозните состојби во организмот. Негативната јонска терапија е позната дека го подобрува имунолошки систем на човекот.

мултифункционалноста на NM-85:

Може да се употребува во креветот, на подот, додека се релаксирате на вашиот кауч. Наменет е за сите возрасти и е одличен производ за превенција од болести.

Технички спецификации

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ