MIRACLE 2 (ЧУДО ОД ПОЈАС)

Новиот дизајниран Тоурманиумски керамички појас MIRACLE II со батерија на полнење, за одлична терапија со ниска фреквенција.

 • Терапија со ниска фреквенција
 • Терапија со долги-инфрацрвени зраци
 • Терапија со негативни јони и минерали
 • Функцијата на корсет

Примена на miracle 2 (чудо од појас) :

дизајниран за употреба во долниот дел на грбот, половината и секаде каде што имате проблем.

 • Го зголемува метаболизмот и ја промовира циркулацијата на крвта, обезбедува намалување на воспалителните болести.
 • Ги намалува масните наслаги
 • Го подобрува дигестивниот тракт
 • Помага да се зголеми капацитетот за апсорпција на организмот, ја стимулира гастричната функција
 • Терапијата со ниска фреквенција ја стимулира и подобрува функцијата на сите внатрешни органи
 • Помага да се нормализира крвниот притисок и да се разложи згрутчувањето на крвта.

Миостимулација- еден вид на задолжителни вежби на мускулите.

Нејзината суштина е: Појасот Miracle 2 или во превод “чудо” се применува на мускулите кои сакате да се зајакнат со ниска фрекфенција вградена во појасот, со која индиректно се засегнати нервите на мускулите. Појасот имитира мускулна контракција на различни вежби. Најдобро е да се даде контракција во мускулите на рацете, нозете, стомакот, половината, задникот.
Миостимулацијата стана омилен начин на “пасивен фитнес” на многу луѓе.

За што се употребува појасот Miracle 2 или “чудо”:

 • Млитава мускулатура и кожа
 • Елиминирање на едем(оток)
 • Подобрување на васкуларниот тонус и исхрана
 • Намалување и отстранување на целулит
 • Намалување на масни наслаги
 • Прекумерна тежина
 • Синдром на “немирни нозе”
 • Периферна венска и артериска циркулација
 • Зајакнување на имунитетот

Технички спецификации

 • Употреба на Тоурманиум – уникатен патентиран керамички материјал;
 • Ефикасност- тежи само 760 грама.
 • Лесен за употреба;
 • Напојување со батерии (батеријата трае 40-50 пати );
 • Брзо полнење (се полни 6-7 часа);
 • Автоматски се исклучува по 20 минути на користење (1 сесија трае 20 минути);
 • Големината е прилагодлива од 63,5 cm до 142,2 см(има продолжен дел);
 • Регулатор на јачината на фрекфенцијата (се наоѓа на контролорот)

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ДЕТАЛНО ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ